Dagje golf in Mar Menor

19 april 2023 - Cartagena, Spanje

We besluiten een dagje te gaan golfen. Er zijn wel 10 golfbanen binnen een straal van 30 kilometer rond de haven. We zoeken via internet naar een leuke aanbieding en die vinden we in Mar Menor (€90,- voor 2 greenfees voor 18 holes, plus buggy). We huren een Fiat 500 en rijden naar de golfbaan. 

Huurauto en golfbuggy
De baan is niet te moeilijk en we spelen lekker in onze flight van 2. Geen last van flights voor of achter ons. We hebben echt profijt van onze wekelijkse lessen van Caroline afgelopen winter in Kralingen! De baan is vrij droog, terwijl de zomer nog moet beginnen. Men zegt hier ‘Avril, agua mil’ (veel regen in april), maar Pieter is hier nu bijna 3 weken in Spanje en heeft nog geen druppel regen gezien. hoe ze die golfbanen in de zomer in conditie gaan houden is ons een raadsel.
Na 18 holes gaat een drankje bij het clubhuis er wel in!Drankje na het golfen
Op de terugweg rijden we niet over de snelweg, maar binnendoor. Je ziet dan dat dit een echt landbouwgebied is: overal boomgaarden en beplante akkers, ook kassen en akkers met plantjes onder plastic (om het vocht vast te houden?). 

Foto’s

1 Reactie

  1. Marijke:
    20 april 2023
    … heuvelachtige golfbaan?.. of buggy verplicht?😎… klinkt goed!